Friday, October 29, 2010

penghinaan kpd diri yang terhina....

pergh, tros delete r... aku like je pon... ap r dose yg aku wat kt die trok sgt smpai aku rase terhina smpi camnh.... biar r dgn manusia aku rase terhina, mungkin sbb sikap aku, perangai aku, @ tindakn aku, xp r aku mntk maap r ek... aku jgk hamba mcm korg jgk, maafkn andai ad yg x d snangi...
biar tehina dgn pndgn manusia, smga aku dijauhkan dri terhina oleh pandangan Allah...

peace no war...

7 comments:

shIdA said...

ni mesti ko like post org yg tgh bad mood... sbb tu la delete... hehe...

rozekmulia said...

erk..sape yg wat ko mcm tue bro?perlukan aku g serang die?

modululstwelve said...

wakaka... xd r kawan2, biase r... org tgh emosi... aku still chillex, dh org x sudi aku like status die, so aku redha r... keh3...

aeimmiey said...

siapakah kah gerangan org itu???wah2.. nie bleh jd berita hot nie mcm dlm cter melodi segmen Bikin Panas.. he5...

shIdA said...

redha ke klu da suarakn kat dlm blog ni... hehe...

modululstwelve said...

keh3, saje nk luah perasaan, aku xpandai nk luah, so tulis r....
ilex r emy... eberiting gonna be okey...

Rozek Kacak said...

saat inikah icad masa itu hubungan ko....? hahaha :P

aku siap kena remove facebook oooo...ooooo